Monday 21 mei 2018
logo 239x150headerpng 300x152

Projecten

De Incatrail naar Machu Picchu stappen. Deze reis gebruiken om geld in te zamelen voor een school voor minder bedeelde kinderen in Catacaos, een dorp in het noorden van Peru. Hier in Vlaanderen een evenement organiseren om deze onderneming te sponsoren en onder de aandacht van heel Vlaanderen te krijgen. Dat klinkt als een mooi project. Een zware tocht, maar vooral: een mooi project.

Personen met Multiple Sclerose, familie, vrienden, collega’s, sympathisanten en sponsors die samen wandelen om Multiple Sclerose in de aandacht te brengen op een aangenaam familie evenement met prettige randanimatie = Walk for MS.

Het parcours, de Lierse Vesten, is een uitgelezen plaats en ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

De 1st Walk for MS bracht vorig jaar meer dan 1000 wandelaars op de been De vzw’s Move to Sport en MS-Liga Vlaanderen slaan daarom terug de handen in elkaar voor de tweede editie: “2nd Walk for MS” op zaterdag 18 mei 2013.

Peters van de 2nd Walk for MS

moussadembele 180x180 rounded
Moussa Dembélé
ericvanmeir 180x180 rounded
Eric Van Meir
samdeltour 180x180 rounded
Sam Deltour

Onze peters die het promoten van een actieve levensstijl voor personen met MS, met respect voor ieder zijn/haar mogelijkheden, volledig mee ondersteunen, roepen zoveel mogelijk mensen op om mee te stappen op zaterdag 18 mei 2013 te Lier.

Bezoek de website op www.walkforms.be

­