Tuesday 23 juli 2024
logo 239x150headerpng 300x152

Sluit je aan bij de Reis, Steun het Goede Doel met Move to Sport!

Sportliefhebbers, maak je klaar voor een epische reis van Antwerpen naar Compostella met Move to Sport - meer dan alleen een fietsavontuur, het is een missie om het verschil te maken in het leven van degenen die strijden tegen Multiple Sclerose (MS).

Exclusieve Merchandise met een Doel!

Laat je steun zien met onze speciaal ontworpen multifunctionele sportshirts en fiets shirts. Personaliseer ze met je eigen naam of bedrijfsnaam voor een unieke touch!

  1. Multifunctioneel Sport Shirt: €50
  2. Cycling Shirt: €75
  3. Combi Pakket (Shirt + Cycling Shirt): €100
  4. Groot Sponsorlogo: €500

Hoe bestellen?

  1. Download de onderstaande pdf file (bestelformulier)
  2. Geef je bestelling en gegevens in
  3. Save de pdf op je computer
  4. Stuur de ingevulde pdf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (shortcut: klik op de "ORDER NOW" button op het bestelformulier en uw emailprogramma wordt geopend met de juiste "sent to" of "Aan" link)

Zet de Data in je Agenda: 27.01 - 29.02!

Wacht niet langer! Onze campagne loopt van 27 januari tot 29 februari. Verzeker jezelf van dit unieke shirt en sluit je aan bij deze geweldige beweging.

Ophaalpunt Shirts: Gymlease, Bisschoppenhoflaan 420, Deurne

Vanaf 20 april kun je bij Gymlease jouw gepersonaliseerde shirt ophalen en helemaal klaar zijn voor het ultieme avontuur!

Vertrek: 1 mei | Aankomst: 25/26 mei

Markeer deze data op je kalender! Op 1 mei beginnen onze M2S ambassadeurs Guy Bleyen en Alain Geniets aan hun epische reis, met de laatste 5 dagen gesteund door 5 PATIENTEN MET MS om de tocht samen tot een goed einde te brengen. Onze bestemming? Het prachtige Compostella. Draag je steentje bij en maak van elke pedaalslag een bijdrage aan een betere toekomst voor mensen met MS.

We Rekenen op Jou steun!

Word deel van deze onvergetelijke reis en laten we samen een blijvende impact maken. Jouw bijdrage ondersteunt niet alleen onze missie, maar helpt ook in de strijd tegen Multiple Sclerose.

Bezoek movetosport.be om je shirt te reserveren en het goede doel te steunen! Laten we samen met een doel trappen, Move to Sport-gemeenschap want samen kunnen we elke kilometer tellen!

#MoveToSport #FietsenVoorEenDoel #StopMS #OndersteunDeReis

­